Korrektúra

Vállaljuk magyar nyelvű szövegek ellenőrzését nyelvhelyesség, szókincs, helyesírás és stílus szempontjából. A korrektúrázandó anyagokat alapos vizsgálatnak vetjük alá, amelynek keretében az elgépeléseket, a központozást, az egybeírást–különírást és a kisbetű-/nagybetűhasználatot érintő felszíni hibák javítása mellett a nyelvtani és szórendi tévesztések kiszűrésére, és szükség esetén a szöveg célközönségének megfelelő hangvétel, stílus és szóhasználat ellenőrzésére is gondot fordítunk.

Milyen esetben javasoljuk?

Ha olyan szövegről van szó, amely nagy nyilvánosság előtt fog megjelenni, vagy amelynek komoly tétje van, a banális nyelvtani, központozási és helyesírási hibák miatt ugyanis még a szakmai szempontból legkifogástalanabb anyagok is hiteltelennek és megbízhatatlannak tűnhetnek, az elgépeléseken pedig fontos megállapodások is múlhatnak.

De miért érdemes külön szakembert megbízni?

Mert a hibák felismeréséhez kell némi objektivitás. Minél távolabb áll valaki a szövegtől, annál kritikusabb szemmel tekint rá az egyszerű befogadó szerepében. A korrektor pedig szakmájából eredően tisztában van a magyar helyesírás legfrissebb szabályaival és a szövegalkotás és szöveggondozás fortélyaival. Ő segít a kész anyagot tökéletessé varázsolni, hogy a célközönség elé már egy profin, precízen megírt szöveg kerüljön.

Kiknek ajánljuk?

Bárkinek, aki úgy érzi, szüksége lehet rá. Vállalkozásoknak honlapokhoz, sajtóközleményekhez, blogbejegyzésekhez, hírlevelekhez, kiadványokhoz, brosúrákhoz és szerződésekhez. A tudományos élet szereplőinek publikációkhoz. Álláskeresőknek önéletrajzokhoz, motivációs levelekhez és álláskeresési pályázatokhoz. Tanulóknak szakdolgozatokhoz.

Irányárak

Normál határidős korrektúra:

Napi 12 000 karakter esetén, amibe nem tartozik bele a szöveg beérkezésének és átadásának napja.

  • Kismértékű javítás: 0,6 Ft / karakter
  • Átdolgozás: 0,7 Ft / karakter

Azonnali határidős korrektúra:

Napi több mint 12 000 karakter, illetve napon belüli vagy egyik napról a másikra történő teljesítés esetén.

  • Kismértékű javítás: 0,9 Ft / karakter
  • Átdolgozás: 1 Ft / karakter

A karakterek számát a Microsoft Word által szóközökkel együtt mért karakterszám alapján állapítjuk meg.

Kedvezmény:

Nagyobb terjedelmű anyagok és hosszú távú együttműködés esetén egyedi kedvezményt biztosítunk.

Átvétel módja

Megbízásokat csak elektronikus formában vállalunk el! Az ajánlatkéréseket és az anyagokat elektronikus úton fogadjuk, és az elkészült munkákat is így szállítjuk le, mindezt a megbízás terjedelméhez mért gyorsasággal és precizitással.

Keressen minket az alábbi e-mail-címen:

hu_HUMagyar